Valgymo menas. Kaip valgyti?
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomas tūkstantlapis?


Pirmarūšiu „Tūkstantlapiu" galima tik stebėtis. Tai daugiasluoksnis, lengvas ir purus stebuklas, sukurtas iš tešlos sluoksnių. Tąsi, vos ne vos atsiskiriant! nuo lentos tešla, kuri daugelyje šalių siūloma šiuo pavadinimu, neturi nė mažiausio panašumo su tuo, kas dar tebėra prancūzų gastronomijoje ir iš dalies konditerijoje.

Geriausiai „Tūkstantlapis" atrodo paduotas į stalą kartu su kiaulienos nugarine arba kiaulės ausimis. Iš viršaus ir apačios jis paprastai padengiamas putėsiais arba kremu, kartais keliais sluoksniais. Verta pažiūrėti, kaip lengvai šią daugiasluoksnę struktūrą galima pradurti desertine šakute vienu dūriu iš viršaus į apačią.

Jeigu nei tešlos sluoksnių trapumas, nei putėsių ar kremo purumas neleidžia jums spręsti apie vidines šio saldaus stebuklo savybes, galima drąsiai pirštais nugnybti kąsnelį ir įdėti į burną, kur jis kaipmat ištirps.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668