Arbata nuo seno yra ruošiama džiovintus kininio arbatmedžio arba jų hibridų lapus kelioms minutėms užpylus karštu vandeniu. Yra arbatų rūšis, kurią ruošiant nenaudojamos arbatžolės, iš jų populiariausios yra Pietų Afrikos "Rooibos" ir Pietų Amerikos "Matė". Tiek tradicinės arbatos ruošimas, tiek įvairūs eksperimentai su šiuo gėrimu yra dažnas reiškinys. Kava neretai vartojama kaip žvalinantis, energetinis gėrimas. Siekiant pagerinti kavos skonį bei aromatą, ji brandinama kavos statinėse arba pagardinama tam tikrais priedais. Būtent savito skonio paieškos mums atnešė "Kapučino", "Airišką kavą" ir daugelį kitų kavos gėrimų. Šiame skyrelyje pateikiami laiko patikrinti ir eksperimentiniai kavos bei arbatos paruošimo receptai
..»
Baruose, ypatingai vasaros metu, vilioja gaivūs pieno, sulčių kokteiliai. Tačiau nebūtina keliauti į barą, kokteiliais puikiai galima mėgautis ir namuose. Tereikia turėti keletą pagrindinių įrankių, tokių kaip plaktuvė ar sulčiaspaudė. Dar geriau, namuose galima nevaržomai eksperimentuoti ir susikurti kokteilį pagal savo skonį. O jei eksperimentams nėra laiko, siūlome jau patikrintus kokteilius. Geriausi kokteilių receptai ir ruošimo būdai
..»
Į šią kategoriją keliauja kakavos ir karšto šokolado receptai, punšai, namuose spaustos įvairių vaisių, uogų sultys su priedais, įvairiai ruoštas, skirtingais prieskoniai pagardintas, populiariausias žiemos gėrimas - karštas vynas. Taip pat rasite ir įvairius giros receptus, nustebsite, kiek daug skirtingų giros rūšių yra sugalvota ir gaminama: duonos gira, spanguolių gira, apelsinų gira ir t.t.
..»