Valgymo menas. Kaip valgyti?
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomas salotos?


Nuo to laiko, kai Vokietijoje atrado, kad pasaulyje yra ne tik saulėgrąžų aliejus ir vaisinis actas, bet ir labai kokybiškas ir gardus alyvų aliejus, taip pat actas Balsamico, kurio aromatas vargu ar pranokstamas, salotas pradėta ruošti labai skaniai. Taip pat negalima pasakyti nieko prieš šaltuosius prancūziškus padažus ir apskritai prieš vokišką padažų gamybos kultūrą.

Gatavos salotos, sudėtos į salotinę arba lėkštę, paprasčiausiai valgomos šakute; peilio čia dažniausiai nereikia. Tiesa, juo galima perpjauti didelį pomidorą, susmulkinti ankštines pupeles arba susidoroti su dideliu salotos lapu (tik jo nepjaustyti!), kad būtų patogiau ne tik jį dėti į burną, bet pirmiausia, kad ant jo būtų galima uždėti kuo daugiau padažo.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668