Valgymo menas. Kaip valgyti?
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomas kumpis?


Kumpis - tai tikras delikatesas. Jo patiekalų gausa įvairiose šalyse liudija senas ruošimo tradicijas. Rūkytas kumpis, kaip ir garsusis „Parmos" kumpis iš Italijos, pjaustomas labai plonais griežinėliais. Šio tauraus produkto neverta naudoti sumuštiniams - dėl nuostabaus skonio kumpį reikia valgyti rankomis. Plonytis kumpio griežinėlis imamas nykščiu ir rodomuoju pirštu ir nešamas prie lūpų iš viršaus į apačią. Kaip alternatyvą galima panaudoti duonos lazdeles. Jos imamos į ranką kaip dirigento lazdelė, galu užgriebiamas kumpio griežinėlis, apsukamas apie lazdelę ir valgoma kąsnelis po kąsnelio.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668