Bruknių padažas su kadagiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bruknių padažas su kadagiu


INGREDIENTAI:

1 l bruknių,
250 ml desertinio raudonojo vyno,
200 g cukraus,
žiupsnelis druskos,
cinamonų lazdelė,
keletas kadagių uogų.


GAMINIMAS:

Perrinktas bruknes užpilkite verdančiu vandeniu, po 5 minučių nukoškite. Sudėkite uogas į puodą, supilkite vyną, suberkite cukrų, druską, kadagių uogas, įmeskite cinamonų lazdelę ir kaitinkite iš pradžių ant stiprios ugnies (kol vynas nugaruos), paskui dar pusvalandį ant silpnos.

Cinamonų lazdelę išgriebkite, masę sutrinkite elektriniu plakikliu. Dar sykį užvirinkite, tada sukrėskite į sterilius stiklainius ir sandariai užsukite. Laikykite šaltai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668