Troškinti kopūstai su bulvėmis ir dešrelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti kopūstai su bulvėmis ir dešrelėmis


INGREDIENTAI:

1 l raugintų kopūstų,
1/2 stiklinės vandens,
5 vidutinio dydžio bulvės,
5 maltos mėsos dešrelės.


GAMINIMAS:

Į greitpuodį sudėkite kopūstus, užpilkite 1/2 stiklinės vandens. Puodą sandariai uždarykite ir užkaiskite. Kai vožtuvas ims šnypšti, sumažinkite ugnį ir virkite 8-10 min. Tada ugnį išjunkite, išleiskite garus, atidarykite puodą ir ant troškintų kopūstų uždėkite tinklelį, skirtą gaminti garuose.

Ant tinklelio sudėkite nuskustas nepjaustytas bulves ir maltos mėsos dešreles. Greitpuodį vėl uždarykite, užkaiskite ir vožtuvui pradėjus šnypšti sumažinkite ugnį. Virkite dar 10 min. Tuomet išleiskite garus ir saugiai atidarykite puodą. Jei būtų troškinami tik kopūstai, jiems pakaktų 12-15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668