Braškių ir rabarbarų džemas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių ir rabarbarų džemas


INGREDIENTAI:

1 kg braškių,
1 kg rabarbarų,
1 žaliosios citrinos,
1,5 kg cukraus,
1 pakelio želė "Dr. Oetker".


GAMINIMAS:

Rabarbarus supjaustykite apie 1 cm dydžio kubeliais, sumaišykite juos su braškėmis ir įberkite cukraus. Dar įpilkite citrinos sulčių ir paruoštą želė. Indą uždenkite ir palikite nakčiai.

Kitą dieną mišinį užkaiskite ir maišydami pavirkite 5 min. Supilkite į paruoštus stiklainius ir užsukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668