Troškinti kopūstai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti kopūstai su grybais


INGREDIENTAI:

Kopūstas,
2 morkos,
svogūnas,
pomidorų pastos,
750 g grybų,
aliejaus,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Kopūstą supjaustykite, morkas stambiai sutarkuokite, svogūną supjaustykite kubeliais. Viską pakepkite aliejuje, pomidorų pastą išmaišykite nedideliame kiekyje vandens ir apliekite daržoves.

Pagardinkite prieskoniais ir dar kiek patroškinkite. Grybus nuplaukite ir apkepkite atskirai. Kai kopūstai bus jau paruošti, sumaišykite juos su grybais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668