Kopūstų apkepas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų apkepas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Baltagūžis kopūstas,
500 g maltos mėsos,
50 g kietojo sūrio,
pomidorų pastos,
grietinės,
svogūnas,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus,
maltų džiūvėsėlių.

GAMINIMAS:

Kopūstą supjaustykite ketvirčiais, pašalinkite kopūstkotį, pavirkite, kol suminkštės, ir atvėsinkite. Mėsą iškepkite kartu su susmulkintu svogūnu, baigiant kepti, įdėkite pomidorų pastos, grietinės ir prieskonių.

Į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą didelę gilią skardą sluoksniais dėkite kopūstus ir mėsą. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Kepkite orkaitėje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668