500 g varškės sūrio,
100 g cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
2 kiaušinių trynių,
100 g minkšto sviesto,
100 g grietinėlės (30 proc.),
3-4 šaukštų persikų džemo,
50 g romo,
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
1 šaukšto tarkuotos apelsino žievelės,
100 g razinų,
100 g migdolų plokštelių,
ananasų cukrinukų,
džiovintų vyšnių (papuošti).
GAMINIMAS:
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Dubenį dėkite į didesnį puodą su karštu vandeniu ir nuolat maišydami pakaitinkite. Nuimkite nuo ugnies, ataušinkite. Varškės sūrį sumalkite, pertrinkite per sietelį.
Sudėkite sviestą, persikų džemą, suberkite vanilinį cukrų ir išsukite. Sukrėskite kiaušinių trynių masę, tarkuotas citrinos ir apelsino žieveles, rome išmirkytas razinas ir migdolų plokšteles. Masę sukrėskite į marlę išklotą formą su skylutėmis apačioje, suspauskite ir dėkite į šaldytuvą 12 val Išimtą papuoškite cukrinukais.