Lašiša su brokoliais ir vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašiša su brokoliais ir vaisiais


INGREDIENTAI:

600 g lašišos filė,
400 g brokolių,
1 apelsino,
2 mandarinų,
100 g konservuotų ananasų,
100 g vynuogių,
40 g marinuotos imbiero šaknies,
2 šaukštų migdolų plokštelių,
2 šaukštų citrinų sulčių,
4 šaukštų alyvuogių liejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Žuvies filė supjaustykite porcijų gabalais, apibarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis ir palaikykite 10 min. Apelsiną ir mandarinus nulupkite, išskirstykite skiltelėmis, nuimkite plėveles. Vynuoges perpjaukite perpus, išimkite kauliukus. Ananasus išgriebkite iš skysčio, imbierą supjaustykite gabaliukais.

Žuvį iškepkite aliejuje. Brokolį išskirstykite žiedynais ir išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite. Žuvį patiekite su vaisiais, imbieru ir brokoliais, apibarstykite paskrudintomis migdolų plokštelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668