300 g baltos žuvies filė,
1 citrinos sulčių,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų tarkuoto sūrio,
1 mandarino,
1 šaukšto grietinės,
50 g kapotų petražolių,
druskos,
pipirų,
ryžių garnyrui.
GAMINIMAS:
Žuvies filė apšlakstykite citrinų sultimis ir palaikykite 30 min. Dalį petražolių apkepkite svieste. Mandariną nulupkite ir išskirstykite skiltelėmis. Žuvį apibarstykite druska ir pipirais, dėkite į riebalais pateptą kepimo indą.
Ant viršaus uždėkite keptų petražolių, apliekite grietine, apdėliokite mandarinų skiltelėmis. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 min. Žuvį papuoškite petražolėmis. Galite patiekti su biriai virtais ryžiais.