Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu


INGREDIENTAI:

4 gabalėliai jautienos išpjovos (apie 700 g),
50 ml raudonojo vyno,
šaukštas aštraus pomidorų padažo,
šaukštas pomidorų pastos,
šaukštas garstyčių,
šaukštas acto,
šaukštas susmulkintų rozmarinų,
grūsta česnako skiltelė.


GAMINIMAS:

Gaminame padažą. Į dubenį supilame vyną, actą, sudedame pomidorų padažą, pastą, garstyčias, rozmarinus, česnaką ir viską sumaišome.

Mėsą šiek tiek padaužome ir valandą marinuojame. Vieną kartą apverčiame.

Kepame grilyje po 15-20 minučių iš abiejų pusių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668