Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

4 gabalėliai jautienos išpjovos (apie 700 g),
50 ml raudonojo vyno,
šaukštas aštraus pomidorų padažo,
šaukštas pomidorų pastos,
šaukštas garstyčių,
šaukštas acto,
šaukštas susmulkintų rozmarinų,
grūsta česnako skiltelė.

GAMINIMAS:

Gaminame padažą. Į dubenį supilame vyną, actą, sudedame pomidorų padažą, pastą, garstyčias, rozmarinus, česnaką ir viską sumaišome.

Mėsą šiek tiek padaužome ir valandą marinuojame. Vieną kartą apverčiame.

Kepame grilyje po 15-20 minučių iš abiejų pusių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668