1,2 kg vištienos krūtinėlės,
2 šaukštų cukraus,
2 skiltelių česnako,
1 aitriosios paprikos,
1,5 šaukštelių maltų kalendrų,
1,5 šaukštelio maltų ciberžolių,
0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
0,5 stiklinės grietinėlės,
3 šaukštų sojų padažo,
2 šaukštų citrinų sulčių,
3 šaukštų smulkintų kalendrų.
GAMINIMAS:
Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonomis juostelėmis, sumaukite ant medinių iešmelių ir sudėkite į lėkštę. Marinatas: inde sumaišykite cukrų, trintą česnaką, smulkintą aitriąją papriką be sėklų, maltas kalendras, ciberžoles, pipirus.
Tada į indą su prieskoniais pilkite grietinėlę, sojų padažą, citrinos sultis, apliekite vištieną ir 20 min. palaikykite šaldytuve. Kol mėsa marinuojasi, įkaitinkite kepsninę. Kai viskas bus paruošta, vištieną dėkite ant grotelių ir kepkite po 4 min. iš kiekvienos pusės. Iškepusią dėkite į lėkštę, pabarstykite smulkintomis kalendromis. Patiekite su daržovėmis.