4 vištų šlaunelių,
10 virtų bulvių su lupenomis,
1 svogūno,
3 skiltelių česnako,
1 gabalėlio imbiero šaknies,
400 g natūralaus jogurto,
šaukštelio tabasko padažo,
1 citrinos sulčių,
žiupsnelio kario,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, nuplaukite ir sukapokite. Gabalėlį imbiero šaknies nulupkite ir sutarkuokite. Svogūnus, česnakus ir imbierus sudėkite į jogurtą, įpilkite tabasko, supilkite citrinos sultis, įberkite kario, druskos ir pipirų.
Į jogurto masę sudėkite vištų šlauneles ir palikite marinuotis 4-5 valandas. Sudėkite į skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min. Patiekite su pakepintomis bulvėmis, mėgstamomis salotomis.