Agrastų ir baltųjų serbentų kompotas su serbentų lapeliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Agrastų ir baltųjų serbentų kompotas su serbentų lapeliais


INGREDIENTAI:

500 g stambių prinokusių agrastų,
300 g baltųjų srbentų,
600 g cukraus,
1 l vandens,
1 sauja jaunų serbentų lapelių.


GAMINIMAS:

Uogas nuplaukite. Serbentus atskirkite nuo kotelių, agrastų žiedsosčius nukarpykite ir agrastus subadykite. Išvirkite sirupą. Jame apvirkite serbentų lapelius ir prilipdykite juos prie stiklainių vidinių sienelių.

Į stiklainius iki viršaus priberkite uogų ir užpilkite karštu sirupu. Palaikykite apie 8 val., tada atsargiai nupilkite sirupą, jį užvirinkite, o šiek tiek pravėsusį užpilkite ant uogų. Kaitinkite 80 laipsnių temperatūroje 1 l talpos stiklainius 25 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668