Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiais


INGREDIENTAI:

3 kg agrastų,
500 g cukraus,
1 l vandens,
1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių.


GAMINIMAS:

Agrastus užpilkite išvirtu ir atvėsintu sirupu. Palaikykite 8 val. Sirupą nupilkite ir užvirinkite. Agrastus ir žiedlapius sudėkite į stiklainius ir užpilkite sirupu. Kaitinkite 85 laipsnių temperatūroje 1 l talpos stiklainius 20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668