4-6 bulvių,
2 šaukštų miltų,
1 kiaušinio,
nedidelės cukinijos,
1 svogūno,
baravykų arba kitų grybų,
šaukšto grietinės arba grietinėlės,
druskos,
pipirų,
sultinio iš kubelių.
GAMINIMAS:
Į keptuvę berkite susmulkintą svogūną, kubeliais supjaustytą cukiniją, nuvalytus ir pasmulkintus šviežius grybus. Įpilkite truputį sultinio ir patroškinkite apie 10 min. Pabaigoje įberkite druskos, pipirų, galite įpilti šlakelį grybų padažo.
Užbalinkite grietine arba grietinėle. Sutarkuokite bulves, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, žiupsnelį druskos. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite ploną didelį blyną iš abiejų pusių. Patiekite su troškintais grybais.