Kepta nugarinė receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta nugarinė


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

400 g kiaulienos nugarinės,
2 šaukštų sojų padažo,
50 ml citrinų sulčių,
50 g medaus,
šaukšto baltojo vyno,
2 česnako skiltelių.

GAMINIMAS:

Stiklainyje išplakite citrinų sultis, medų, sojų padažą, vyną. Suberkite susmulkintą česnaką. Marinatu aptepkite nuplautą ir nusausintą mėsą ir parą palaikykite šaldytuve. Marinuotą mėsą dėkite į kepimo skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patiekite su neluptomis keptomis bulvėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668