Bulviniai lietiniai su lašinukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulviniai lietiniai su lašinukais


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
6 bulvių,
100 g rūkytos šoninės su lašinukais,
2 kiaušinių,
šiek tiek miltų tarkui sutirštinti,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
tarkuotų muskato riešutų.

Į d a r u i:
200 g varškės,
0,5 stiklinės grietinėlės,
2-3 šaukštų įvairių kapotų žalumynų,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
žiupsnelio uoginių paprikų miltelių.



GAMINIMAS:

Paruoškite tešlą: nuskustas bulves sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkį pridėkite smulkiai supjaustytos šoninės, įmuškite 2 kiaušinius, suberkite prieskonius bei miltus. Sumaišykite netirštą, maždaug lietinių konsistencijos tešlą (miltų kiekis priklauso nuo bulvių rūšies).

Paruoškite įdarą: varškę sumaišykite su grietinėle. Jeigu bus per tiršta, įpilkite šiek tiek pieno. Sudėkite prieskonius. Keptuvėje įkaitinus truputį aliejaus, iškepkite kuo plonesnius lietinius blynus. Juos aptepkite varškės įdaru ir susukite voleliu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668