Garstyčių padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Garstyčių padažas


INGREDIENTAI:

Po šaukštą garstyčių,
vyno acto ir
medaus,
česnako skiltelė,
šaukštelis balzaminio acto,
6 šaukštai garstyčių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Garstyčias, medų, smulkiai sukapotą česnaką ir actą išplakite iki vientisos masės. Tada nuolat maišydami plona srovele supilkite aliejų, įberkite druskos ir pipirų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668