Kalakutienos drebučiai su greipfrutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutienos drebučiai su greipfrutais


INGREDIENTAI:

900 g kalakuto krūtinėlės,
600 ml stipraus vištienos sultinio (tinka ir daržovių),
8 g želatinos,
3 raudonųjų greipfrutų,
šiek tiek šviežių arba džiovintų šalavijų,
druskos,
grūstų pipirų mišinio (baltųjų, juodųjų).


GAMINIMAS:

Sultinyje ant lėtos ugnies išvirtą kalakutieną išimkite iš puodo ir supjaustykite. Šiltą sultinį perkoškite, įmaišykite išbrinkintą želatiną, šiek tiek praaušinkite ir supilkite ką tik išspaustas greipfruto sultis. Paruoštos želės įpilkite į formą, kad padengtų dugną.

Palaikykite šaltai, kol sustings. Sluoksniais dėkite paukštienos gabalėlius, nuluptas greipfruto skilteles (tarpskiltelines plėveles galima nupjaustyti), sudėkite šalavijų lapelius, užpilkite likusia žele, uždenkite ir laikykite šaltoje vietoje, kol sustings.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668