Drebučiai su nugarine ir daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Drebučiai su nugarine ir daržovėmis


INGREDIENTAI:

200 g šaldytų žaliųjų žirnelių,
200 g karštai rūkytos kiaulienos nugarinės,
1 l daržovių sultinio,
2 morkų,
1 raudonos saldžiosios paprikos,
30 g želatinos,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

P a p u o š t i:
indelio konservuotų kukurūzų,
virtų morkų,
kiaušinių.


GAMINIMAS:

Žirnelius suberkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 min. Nuvarvinkite sietelyje. Morkas nuplaukite, išvirkite pasūdytame vandenyje, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kiaulienos kumpį supjaustykite plonais kvadratiniais gabalėliais. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu.

Kai išbrinks, sukrėskite į perkoštą daržovių sultinį, puodą dėkite ant silpnos ugnies ir maišydami kaitinkite, kol želatina išbrinks. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Papriką perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklas, supjaustykite dideliais gabalėliais ir sutrinkite elektriniu trintuvu.

Įpilkite trečdalį sultinio su želatina, išmaišykite, supilkite į stiklinį dubenį ir laikykite šaldytuve, kol sustings. Sluoksniais sudėkite žirnelius, morkas, kumpį, užpilkite likusiu sultiniu su želatina, dėkite į šaldytuvą ir laikykite, kol sustings. Sustingusius drebučius išverskite į lėkštę. Papuoškite konservuotais kukurūzais, morkų ir kiaušinių griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668