500 g nemėsingų žliųjų paprikų,
1/2 aitriosios paprikos,
300 g šparaginiųpupelių,
poras,
šaukštas cukraus,
4 šaukštai sojų padažo,
šaukštas bulvių krakmolo,
4 šaukštai aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Daržoves stambiai supjaustykite. Šparagines pupeles sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 10 min. Supilkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų vanduo. Į įkaitusią keptuvę suberkite cukrų ir truputį pakaitinkite, tačiau neišlydykite ir neleiskite karamelizuotis.
Tada supilkite aliejų ir nuolat maišydami įkaitinkite. Į įkaitusį aliejų sudėkite supjaustytas paprikas ir 5 min. kepkite ant didelės ugnies nuolat pakratydami keptuvę. Supilkite sojų padažą ir nedideliame kiekyje vandens išmaišykite krakmolą.
Pagardinkite druska. Gerai išmaišykite, sudėkite pupeles, porą, keptuvę uždenkite, visiškai sumažinkite ugnį ir patroškinkite 5 min. Šis patiekalas gali būti patiekiamas ir kaip garnyras, ir kaip užkandis.