Bulviniai blynai su mėsos padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulviniai blynai su mėsos padažu


INGREDIENTAI:

B l y n a m s:
800 g bulvių,
100 g svogūnų,
1 kiaušinio,
2 šaukštų miltų,
druskos,
aliejaus kepti.

P a d a ž u i:
300 g jautienos faršo,
100 g svogūnų,
2 susmulkintų česnako skiltelių,
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse,
2 šaukštų grietinės,
2 šaukštų aliejaus.


GAMINIMAS:

Bulves nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite. Svogūną nulupkite, sutarkuokite, supilkite į bulvių masę, kartu sudėkite ir miltus, kiaušinį, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Įkaitinkite aliejų ir kepkite blynus. Padažas: svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Faršą kepkite keptuvėje apie 10 min., po to sudėkite svogūną ir kepkite dar 3 min. Tada sudėkite prieskonius, česnaką ir pomidorus kartu su skysčiu. Išmaišykite ir 20 min. troškinkite, po to dėkite grietinę, petražoles, viską išmaišykite ir patiekite su blynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668