100 g ryžių,
400 g vištienos krūtinėlės,
500 ml vištienos sultinio,
100 g krabų lazdelių,
1 ryšelio svogūnų laiškų,
1 šaukštelio kario,
5 šaukštų aliejaus,
3 šaukštų baltojo vyno acto,
1 šaukšto apelsinų sulčių,
druskos.
GAMINIMAS:
Užvirinkite sultinį, įdėkite vištos krūtinėlę, ant mažos ugnies virkite apie 15 min. Išimkite mėsą, atvėsinkite. Į sultinį, kuriame virė vištiena, dėkite ryžių ir uždengę virkite apie 25 min. Ryžius atvėsinkite. Vištos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabaliukais, krabų lazdeles stambiai ir sumaišykite su ryžiais.
Įberkite kario, išmaišykite. Užpilas: sumaišykite aliejų, actą ir apelsinų sultis, užpilkite ant mišrainės, įberkite druskos, dar kartą išmaišykite. Palaikykite šaldytuve 1 val. ir patiekite.