1 gūžės raudonlapių salotų,
1 saujos špinatų,
1 saujos sultenių,
druskos,
pipirų,
300 g vištos krūtinėlės,
vištienos prieskonių,
8 vyšninių pomidorų,
100 g ožkos pieno sūrio,
šviežių čiobrelių,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Vištos krūtinėlę nuplaukite, įtrinkite vištienos prieskoniais ir iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kai šiek tiek pravės, supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite per pusę. Sūrį sutrinkite šakute.
Į gilų indą dėkite nuplautus, nusausintus ir pasmulkintus raudonlapių salotų lapus, špinatus, sultenes, pomidorų puseles. Padažą darykite iš aliejaus, citrinos ir apipilkite salotas. Pabarstykite druska, pipirais. Ant viršaus sudėkite vištienos riekeles ir sūrį. Pabarstykite šviežiais čiobreliais.