Sūrelių pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sūrelių pyragas


INGREDIENTAI:

(8 porcijos)
300 g sviesto,
1 stiklinės cukraus,
3,5 stiklinės miltų,
4 šaukštų su kaupu grietinės,
2 šaukštų kakavos miltelių,
18 g kepimo miltelių,
žiupsnelio vanilinio cukraus.

Į d a r u i:
350 g saldžių vanilinių varškės sūrelių,
1 kiaušinio,
1 pakelio vanilinio pudingo miltelių,
2 stiklinių aviečių.


GAMINIMAS:

Pyrago tešla bus dviejų spalvų, todėl visus produktus, išskyrus kakavą, padalykite į dvi dalis. Į šviesios tešlos indą suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, cukrų, sudėkite minkštą sviestą, grietinę. Į tamsios tešlos indelį sudėkite likusius produktus: miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kakavą, cukrų, sviestą ir grietinę.

Atskirai suminkykite dviejų spalvų tešlą, tešlos kamuolėlius atskirai suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite 1 val. į šaldymo kamerą. Įdaras: sumaišykite visus įdaro produktus (išskyrus avietes) iki vienalytės masės ir palikite 30 min. Formą išklokite kepimo popieriumi, ant jo tolygiai paskleiskite sutarkuotą tamsiąją tešlą, suformuokite pakeltus kraštelius.

Ant tamsios tešlos tolygiai paskleiskite varškės masę, ant jos-uogas. Ant uogų tolygiai paskleiskite tarkuotos šviesios tešlos sluoksnį. Paruoštą gaminį pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite maždaug 40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668