6 didelės saldžiosios raudonosios paprikos,
4-5 šaukštai duonos trupinėlių,
4 šaukštai sojų padažo,
augalinio aliejaus,
kalendrų, svogūnų laiškų,
600 g maltos kiaulienos,
2 kiaušiniai.
GAMINIMAS:
Paprikas perpjaukite išilgai pusiau, pašalinkite sėklas (vaiskočius išsaugokite). Kalendras ir svogūnų laiškus nuplaukite, apdžiovinkite ant popierinių rankšluoščių ir labai smulkiai supjaustykite. Kiaušinius išplakite su sojų padažu, sumaišykite su žalumynais ir malta mėsa.
Suberkite duonos trupinius ir gerai išmaišykite. Įdarykite paprikų puseles gauta mase, aptepkite paprikas ir įdarą augaliniu aliejumi. Įvyniokite į aliejumi pateptą foliją. Sudėkite paprikas ant grotelių ir kepkite ant grotelių kelis kartus apversdami maždaug 35 minutes. Patiekite karštas.