1/4 puodelio raudonojo vyno,
2 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukštai sojų padažo,
šaukštas cukraus,
4 kiaulienos muštiniai (maždaug 2,5 cm storio).
GAMINIMAS:
Dubenėlyje sumaišykite vyną, pomidorųb ir sojų padažus bei cukrų. Sudėkite muštinius, apverskite, kad visi pasidengtų marinatu. Indą uždenkite plėvele ir pastatykite į šaldytuvą 20 minučių ar ilgiau (iki 24 valandų). Paskui išimkite muštinius iš marinato (marinato neišpilkite). Palaikykite po minutę iš kiekvienos pusės ant pačios karščiausios grotelių dalies.
Vėliau perkelkite į ne tokią karštą vietą ir kepkite 3-5 minutes iš kiekvienos pusės. Marinatą tuo metu perpilkite į mažą puodelį ir pastatykite ant vidutinio kaitrumo ugnies. Leiskite užvirti, sumažinkite ugnį ir virkite dar 3 minutes, kol padažas ims tirštėti. Prieš patiekdami apliekite paruoštus muštinius padažu.