Brokolių ir liesos varškės sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Brokolių ir liesos varškės sriuba


INGREDIENTAI:

(6 porcijos)
600 g brokolių,
200 g liesos varškės,
1 svogūno,
1 stiklinės pieno,
1 stiklinės sultinio (mėgstamo),
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus,
pluoštelio petražolių žalumos,
1 šviežio agurko,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Susmulikinkite svogūną ir suberkite į puodelyje įkaitintą aliejų. Kepinkite maždaug 5 min., tada supilkite sultinį, suberkite išskirstytus brokolių žiedynėlius ir virkite, kol brokoliai suminkštės. Nukaiskite ir ataušinkite iki kambario temperatūros. Varškę su pienu suplakite iki vienalytės masės, gautą mišinį supilkite į brokolių nuovirą ir viską gerai išmaišykite.

Ataušusią sriubą išpilstykite į dubenėlius, pabarstykite susmulkinto agurko gabalėliais ir patiekite. Sriubos skonis nenukentės, jei brokolius pakeisite žiediniais kopūstais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668