(8 porcijos)
2 vištienos krūtinėlių,
2 kiaušinių,
100 g maltų džiūvėsėlių,
aliejaus,
2 šaukštų sviesto,
100 g fermentinio sūrio,
50 g petražolių,
druskos,
pipirų,
1 skiltelės česnako,
50 g graikinių riešutų,
salotų garnyrui.
GAMINIMAS:
Vištienos krūtinėlėse horizontaliai įpjaukite "kišenes". Sutarkuokite fermentinį sūrį, sumaišykite su kapotais graikiniais riešutais, smulkintomis petražolėmis, 1 skiltele česnako. Į kiekvieną vištienos krūtinėlę dėkite paruošto sūrio su riešutais ir nedidelį gabaliuką sviesto.
"Kišenes" susmaigstykite mediniais smeigtukais. Dubenyje išplakite kiaušinį. Vištienos kepsnius pamirkykite kiaušinio plakinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, dar kartą merkite į kiaušinio plakinį ir vėl džiūvėsėlius.
Kepsnius dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite juos po 10 min. iš abiejų pusių. Įdarytus kepsnius patiekite karštus su salotomis.