Duonkepėje kepta prancūziška duona su mineraliniu vandeniu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Duonkepėje kepta prancūziška duona su mineraliniu vandeniu


INGREDIENTAI:

2 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
1 stiklinė ruginių miltų,
360 ml gazuoto mineralinio vandens,
1 šaukštas cukraus,
2 šaukštai lydyto sviesto arba alyvuogių aliejaus,
2 arb. šaukšteliai sausų mielių,
2 arb. šaukšteliai druskos,
truputis kedrų riešutų (nebūtinai).


GAMINIMAS:

Į dubenį supilkite mineralinį vandenį ir lydytą sviestą arba aliejų. Suberkite cukrų iūr druską. Tada maišydami suberkite iš pradžių kvietinius, o po to ruginius miltus. Suberkite sausas mieles. Kepkite pasirinkę duonkepės krosnelės režimą "Prancūziška duona" (t.y. apie 3,5 val.).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668