T e š l a i:
3 kiaušinių,
po žiupsnelį druskos ir
cukraus,
200 g miltų,
2 šaukštų aliejaus,
pieno.
Į d a r u i:
200 g fermentinio sūrio,
100 g grietinėlės,
2 kiaušinių trynių,
50 g fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išplakite su trupučiu druskos ir cukraus. Maišydami suberkite miltus, supilkite aliejų ir pilkite pieną, kol tešla taps kaip pusiau skysta grietinė. Iškepkite lietinius blynelius. Įdaras: sutarkuokite fermentinį sūrį, supilkite grietinėlę, įmuškite kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite.
Šio įdaro dėkite į lietinius blynelius, juos sulankstykite ir sudėję į kepimo formelę užpilkite paruoštu padažu. Kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol sūris išsilydys.