16 mažų šviežių bulvių,
700 g kiaulienos,
citrina,
2 šaukštai susmulkintų žalių rozmarinų arba 2 šaukšteliai džiovintų,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
pusės citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Vandenį nupilame.
Nupjauname kiaulienos riebalus, o likusią mėsą supjaustome 3 cm dydžio kubeliais.
Ant 8 iešmų smeigiame kiaulienos gabalėlius pakaitomis su bulvėmis.
Gaminame marinatą. Sumaišome rozmarinus, alyvuogių aliejų ir citrinų sultis, pasūdome, pagardiname pipirais.
Patepame kiaulieną ir bulves marinatu. Kepame grilyje 15 minučių, vieną kartą apverčiame ir vėl patepame marinatu.
Tiekiame su citrinos skiltelėmis.