Trinta špinatų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta špinatų sriuba


INGREDIENTAI:

Svogūnas,
400 g špinatų,
250-350 ml vištienos sultinio,
bulvė,
3 skiltelės česnako,
gabalėlis (3 cm) imbiero šaknies,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
citrinų sulčių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite sukapotus česnakus, supjaustytą svogūną, susmulkintą imbierą ir pakepkite 3-4 minutes, kol suminkštės, tada sudėkite špinatus, įpilkite šaukštelį citrinų sulčių.

Vos tik špinatai suminkštės, supilkite sultinį, įdėkite supjaustytą bulvę ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių. Sriubą supilkite į maisto trintuvą ir sutrinkite. Tuomet vėl supilkite į puodą, pagardinkite druska, pipirais ir kaitinkite, kol užvirs.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668