(3 porcijos)
1 vištienos krūtinėlės,
pluoštelio petražolių ir
krapų,
200 g ožkų pieno sūrio,
1 raudonos saldžiosios paprikos,
3 skiltelių česnako,
druskos,
maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite, išmuškite, pabarstykite druska, pipirais iš abiejų pusių ir padėkite vienu sluoksniu ant folijos lakšto. Ant vištienos dėkite produktus tokia tvarka: smulkinti žalumynai, plonos česnakų plokštelės, smulkiai supjaustytas sūris ir smulkiais kubeliais pjaustyta paprika.
Suvyniokite standų vištienos ritinį ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite maždaug 30 min., iškeptą supjaustykite 3-4 cm pločio griežinėliais ir patiekite karštą arba ataušusį. Iš vienos vištienos krūtinėlės išeis vienas didelis arba du mažesni vyniotiniai. Vietoj vištienos galite imti kalakutieną.