Kopūstų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų sriuba


INGREDIENTAI:

(4 asmenims)
700 g žiedinių kopūstų,
30 g šviežio imbiero,
3 šaukštai sviesto,
šaukštas miltų,
šaukštelis cukraus,
100 ml grietinėlės,
pagal skonį druskos ir
maltų juodųjų pipirų,
šviežių kalendrų lapelių,
žalioji citrina.


GAMINIMAS:

Nuplautus žiedinius kopūstus išskirstykite žiedynais. Dėkite į puodą, užpilkite pasūdytu vandeniu ir 10 minučių virkite. Daržoves išgriebkite, nuovirą palikite. Nuluptą imbierą sutarkuokite rupia trintuve. Puode išlydykite sviestą, sudėkite imbierą ir šiek tiek pakepkite. Įmaišykite miltus ir kepkite dar minutę. Supilkite daržovių nuovirą ir užvirkite.

Suberkite cukrų, pagal skonį įberkite druskos, sudėkite daržoves, supilkite žaliosios citrinos sultis ir virkite, kol kopūstai suminkštės. Suberkite smulkintas kalendras, supilkite grietinėlę ir viską išplakite elektriniu plakikliu. Tiekdami į kiekvieną sriubos dubenėlį įpilkite po šlakelį alyvuogių aliejaus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668