D u o n a i:
240 g miltų,
1/2 šaukštelio druskos,
šaukštas aliejaus.
T r o š k i n i u i:
1 kg vištų kulšelių (be odos),
citrina,
2 svogūnai,
2 česnako skiltelės,
šaukštas šviežių tarkuotų imbierų,
50 ml vandens,
100 g sviesto,
2 šaukštai saldžiūjų paprikų miltelių,
250 ml "Maggi Natur Pur" vištienos sultinio,
paruošto pagal nurodymus ant pakuotės,
125 ml raudonojo vyno,
4 kietai virti kiaušiniai,
šaukštas mėgstamų prieskonių mišinio.
GAMINIMAS:
Pirmiausia užminkykite duonos tešlą. Miltus, druską ir aliejų sumaišykite pirštais ir po truputį pilant vandenį suminkykite vienalytę, elastingą tešlą. Ją palikite 30 min. subręsti. Paskui iškočiokite 4 plonus paplotėlius (turimos keptuvės skersmens). Keptuvėje įkaitinkite gabaliuką sviesto ir kepkite po vieną paplotėlį.
Kai viena pusė apkeps, apverskite. Duona iškepusi, kai pradeda kilti pūslės. Į dubenį sudėkite kulšeles, ant jų išspauskite citrinos sultis, uždenkite ir 1 val. palaiktkite šaldytuve. Į elektrinį maisto smulkintuvą sudėkite nuluptus svogūnus, česnakus, imbierus, įpilkite 50 ml vandens ir sutrinkite į vienalytę masę.
Troškintuve išlydykite sviestą, suberkite prieskonių mišinį, paprikos miltelius ir maišant pakepinkite 2 min. Sukrėskite svogūnų masę ir dar 10 min. pakepinkite. Tada supilkite vyną, sultinį, sudėkite kulšeles, palaukite, kol užvirs, uždenkite ir ant mažos ugnies troškinkite 40 min. Sudėkite nuluptus kiaušinius ir dar 10 min. patroškinkite. Patiekite su šiltais čapati paplotėliais.