Jautienos išpjova ant iešmo receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos išpjova ant iešmo


INGREDIENTAI:

800 g jautienos išpjovos,
3 šaukštai aliejaus,
4 nedideli pomidorai,
ryšelis svogūnų laiškų,
maltų pipirų,
druskos,
gelsvių,
bazilikų.


GAMINIMAS:

Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi.

Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant atskiro iešmo apkepiname pomidorus.

Iškepusią išpjovą supjaustome griežinėliais, pasūdome, pabarstome pipirais. Tiekiame su svogūnų laiškais, žalumynais ir keptais pomidorais.

Bazilikai puikiai dera su pomidorais, cukinijomis ir špinatais. Jų lapelių dedama į salotas, padažus bei įdarus, jais puošiami užkandžiai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668