8 pievagrybių kepurėlės,
šaukštas aliejaus,
20 jaunų kiaulpienių lapų ir
2 šaukštai žiedlapių,
svogūnas,
česnako skiltelė,
2 riekelės batono,
2 šaukštai smulkintų petražolių lapelių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Susmulkintus svogūnus ir česnakus pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Nuplaukite grybų kotelius, šaukšteliu išskobkite truputį kepurėlių minkštimo. Kotelius ir minkštimą smulkiai sukapokite ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.
Sudėkite petražoles, kiaulpienių žiedlapius, sutrupintą batoną, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir 3-4 min. patroškinkite. Šia mase įdarykite pievagrybių kepurėles ir pakepinkite keptuvėje likusiame aliejuje. Patiekite kiaulpienių lapais išklotoje lėkštėje.