Įdaryti pievagrybiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti pievagrybiai


INGREDIENTAI:

8 pievagrybių kepurėlės,
šaukštas aliejaus,
20 jaunų kiaulpienių lapų ir
2 šaukštai žiedlapių,
svogūnas,
česnako skiltelė,
2 riekelės batono,
2 šaukštai smulkintų petražolių lapelių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Susmulkintus svogūnus ir česnakus pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Nuplaukite grybų kotelius, šaukšteliu išskobkite truputį kepurėlių minkštimo. Kotelius ir minkštimą smulkiai sukapokite ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.

Sudėkite petražoles, kiaulpienių žiedlapius, sutrupintą batoną, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir 3-4 min. patroškinkite. Šia mase įdarykite pievagrybių kepurėles ir pakepinkite keptuvėje likusiame aliejuje. Patiekite kiaulpienių lapais išklotoje lėkštėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668