1 pakelis riebios varškės,
1 gniūžtė šviežių krapų,
1 skiltelė česnako,
indiškų masala prieskonių ir
druskos-pagal skonį.
GAMINIMAS:
Krapus susmulkinkite, česnaką-išspauskite ir visus ingredientus elektriniu trintuvu išsukite iki vienalytės žalios masės.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.
Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda
išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną
patiekalo nuotrauką.