Skrudinti lietiniai su grybais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Skrudinti lietiniai su grybais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

200 g miltų,
6 kiaušinių,
po 1 stiklinę pieno ir vandens,
500 g pievagrybių,
100 g maltų džiūvėsėlių,
3-4 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
50 g tarkuoto parmezano sūrio,
po 3 šaukštus aliejaus ir
sviesto,
2 šaukštų smulkintų petražolių,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų.

GAMINIMAS:

Išplakite 2 kiaušinius su pienu ir vandeniu, nepaliaudami plakti po truputį suberkite miltus ir šiek tiek druskos. Užmaišytą tešlą palikite 20 min. brinkti. Įdaras: kietai išvirkite 2 kiaušinius ir juos sukapokite. Pievagrybius plonai supjaustykite, pakepinkite keptuvėje įkaitintame svieste, sumaišykite su smulkintais kiaušiniais, sūriu, svogūnų laiškais, petražolėmis, trupučiu druskos, pipirų.

Iškepkite lietinius. Įkaitintą keptuvę, prieš liejant porciją paruoštos tešlos, ištepkite trupučiu aliejaus. Ant lietinių vidurio paskirstykite po 1-2 šaukštus įdaro, šoninius lietinių kraštus užlenkite, kad iš abiejų pusių pridengtų įdarą, ir suvyniokite ritinėlį. Suvilgykite kiekvieną ritinėlį likusiu kiaušinio plakiniu, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apskrudinkite keptuvėje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668