Morkų aptepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų aptepas


INGREDIENTAI:

3 didelių morkų,
4 kardamono ankščių,
1 lauro lapelio,
1 apelsino,
1 šaukštelio rudojo cukraus,
4 šaukštų natūralaus jogurto,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Morkas nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Dėkite į kepimo skardą, užpilkite vandens, kad griežinėliai būtų iki pusės apsemti. Į skardą įdėkite lauro lapelį ir kardamono ankštis. Uždenkite folija. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 min., kol morkos suminkštės. Palikite ataušti.

Iš apelsino išspauskite sultis. Nedideliame puode sumaišykite su cukrumi ir ant lengvos ugnies kaitinkite, kol skysčio sumažės per pusę. Morkas sutrinkite elektriniu trintuvu su trupučiu apelsino sulčių. Įdėkite jogurto, supilkite likusias sultis, įberkite po žiupsnelį druskos, pipirų ir dar sykį sutrinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668