Svogūnų aptepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Svogūnų aptepas


INGREDIENTAI:

2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
6 svogūnų,
druskos,
pipirų,
200 ml vištienos sultinio,
2 šaukštų baltojo vyno acto,
žiupsnelio cukraus,
2 šaukštelių smulkiai sukapotų šviežių čiobrelių.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, perpjaukite per pusę ir supjaustykite pusžiedžiais. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir ant silpnos ugnies kepkite, kol gražiai pagels. Supilkite vištienos sultinį, actą, įberkite cukraus ir ant silpnos ugnies kepkite apie 30 min., kol neliks skysčio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668