Mielinės dešrelių spurgos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mielinės dešrelių spurgos


INGREDIENTAI:

2 stiklinių kvietinių miltų,
35 g sausų mielių (arba šviežių),
75 ml pieno,
2 kiaušinių,
25 g sviesto,
18 vnt. mažų dešrelių (arba didesnių supjaustytų),
druskos,
aliejaus virti.


GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų išminkykite mielinę tešlą, palikite ją šiltoje vietoje kilti 1 val. Po to tešlą padalykite į 18 gabalėlių. Iš kiekvieno gabaliuko darykite blynelį.

Dėkite į vidų dešrelę, užlenkite ir padarykite pailgos formos spurgą. Virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668