Sultinyje virta jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sultinyje virta jautiena


INGREDIENTAI:

800 g jautienos be kaulo,
2 stiklinės sultinio,
2 morkos,
svogūnas,
petražolių,
80 g rūkytos šoninės,
50 g miltų,
50 g riebalų,
1/2 stiklinės raudono vyno,
česnako,
lauro lapų,
mažas indelis pomidorų padažo,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Jautieną nuplauti, pabarstyti mielėmis ir apkepti riebaluose. Įdėti į puodą, užpilti sultiniu, vynu, įdėti česnakus, lauro lapų, pomidorų padažo, daržoves sutarkuoti, svogūną sujaustyti ir suberti į sultinį. Virti, kol mėsa suminkštės. Tada ištraukti ir paruošti padažą. Sultinį perkošti, įdėti pjaustytą kubeliais šoninę, įberti druskos, pipirų, sudėti virusias su mėsa darržoves. Patiekti su bulvėmis, keptais pievagrybiais ir daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668