800 g jautienos be kaulo,
2 stiklinės sultinio,
2 morkos,
svogūnas,
petražolių,
80 g rūkytos šoninės,
50 g miltų,
50 g riebalų,
1/2 stiklinės raudono vyno,
česnako,
lauro lapų,
mažas indelis pomidorų padažo,
pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Jautieną nuplauti, pabarstyti mielėmis ir apkepti riebaluose. Įdėti į puodą, užpilti sultiniu, vynu, įdėti česnakus, lauro lapų, pomidorų padažo, daržoves sutarkuoti, svogūną sujaustyti ir suberti į sultinį. Virti, kol mėsa suminkštės. Tada ištraukti ir paruošti padažą. Sultinį perkošti, įdėti pjaustytą kubeliais šoninę, įberti druskos, pipirų, sudėti virusias su mėsa darržoves. Patiekti su bulvėmis, keptais pievagrybiais ir daržovėmis.