Viščiukų kumpeliai su riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Viščiukų kumpeliai su riešutais


INGREDIENTAI:

8 kumpelių,
2 šaukštų sviesto,
20 g maltų graikinių riešutų,
1/2 šaukštelio druskos,
žiupsnelio maltų pipirų.

P a d a ž u i:
2 skiltelių česnako,
2 svogūnų,
šaukšto miltų,
1 stiklinės pieno,
50 g sviesto,
druskos,
medaus,
1/2 šaukštelio muskato riešuto miltelių.


GAMINIMAS:

Viščiukų kumpelius įtrinkite druską, pipirais, maltais graikiniais riešutais-pamarinuokite apie 2 val. Mėsą kepkite svieste, uždengtoje keptuvėje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus. Padažas: česnako skilteles ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

Pakepinkite miltus, kai miltai suputos, supilkite pieną ir užvirinkite. Viską pagardinkite druska, pipirais, medumi ir muskato riešuto milteliais. Suberkite svogūnus, česnakus ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Kumpelius apliekite padažu ir patiekite su virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668