1,5 kg kiaulienos su kaulais,
2 kiaulės kojų,
5 raudonų paprikų,
2 citrinų,
2 apelsinų sulčių,
šviežių rozmarinų,
petražolių,
4 lauro lapelių,
žiupsnelio pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Mėsą nuplaukite, perkirskite kaulus, užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir virkite ant mažos ugnies. Kai mėsa bus beveik minkšta, dėkite nuplautas ir be sėklų paprikas, pipirus, druską, lauro lapus, rozmariną ir kartu virkite. Išvirusią mėsą ataušinkite ir sumalkite mėsmale.
Nuovirą perkoškite, supilkite ant mėsos, pagardinkite apelsinų ir citrinų sultimis. Išpilstykite į indelius, ataušinkite. Šaltieną papuoškite žaliomis petražolėmis ir citrinos griežinėliais.