Keptos kepenėlės su raugintais kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptos kepenėlės su raugintais kopūstais


INGREDIENTAI:

500 g veršienos kepenėlių,
125 ml grietinėlės,
1 svogūno,
2 šaukštų sviesto,
2 šaukštų miltų,
125 ml mėsos sultinio,
šaukšto aliejaus,
200 g konservuotų ananasų,
400 g raugintų kopūstų,
žiupsnelio druskos,
pipirų,
mairūnų.


GAMINIMAS:

Išpjaustykite kepenų plėveles. Paruoštą mėsą supjaustykite 2 cm storio riekelėmis ir sumaišykite su grietinėle. Nuluptą svogūną supjaustykite kubeliais ir 5 min. kepkite įkaitintoje keptuvėje su sviestu. Apibarstykite šaukšteliu miltų, įpilkite sultinio, sudėkite raugintus kopūstus, supjaustytus ananasus ir troškinkite apie 10 min. ant silpnos ugnies.

Kepenėles nuvarvinkite sietelyje, apibarstykite miltais ir 2 min. kepkite ant stiprios kaitros, nuolat vartant. Mėsą pagardinkite druska, pipirais užvirinkite ir nukaiskite. Troškintas daržoves gardinkite mairūno lapeliais, išmaišykite ir supilkite ant kepenų. Kepenėles sūdykite tik iškeptas, nes užbėrus druskos iš anksto, jos bus sausos ir kietos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668